Ta tak i en fotsøk på Unionen La X Nike Cortez “Khaki Red”

I forrige uke avslørte vi nyheten om at Union La jobber med enda en Nike-samarbeid, denne gangen i den type andre enn Cortez. Bare noen få dager senere, så vel som vi nå har topp hakk på fots bilder av den kommende Union La X Nike Cortez “Khaki Red”. Dette paret synes å være å dele meninger på tvers av samfunnet, som partnerskap som benytter Cortez, da basisdesignet er ganske sjeldne, selv om det har vært en rekke bemerkelsesverdige hendelser gjennom årene.

Dekket ut i Khaki-skyggen som spenner over mye av de overdelene, ekstra berører til fargen inkluderer treff av både blå, så vel som rødt, kanaliserende unions signaturvibe over joggeskoene. De er laget av en blanding av ruskind, så vel som nubuck, med lerretseksjoner som vist på tvers av panelet overdelene, som omdesigner den typisk endelende bygningen av vintage løperen som har banket rundt fordi 1970-tallet.

Bilde gjennom Yankee Kicksunion La X Nike Cortez “Khaki Red”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Yankee Kicksunion La X Nike Cortez “Khaki Rød”

Int’l frakt

Se mer

Detaljer er tilgjengelige i typen Swoosh-logoer på tvers av både lateral, samt mediale sider, sammen med to-branding på både tunger, samt innleggssåler, antydet på den fremtredende samarbeidsprosessen av denne utgivelsen. Fullførte berøringer inkluderer Gul Union La Logo-faner, i tillegg til Heel-faner som viser Silhouette-logoen som løfter så mye som eksponering av konvensjonell blokkbrev Nike Branding. Selvfølgelig sitter dette alle på toppen av den tradisjonelle vaffelålen som gir mye komfort samt støtte, selv av moderne dagstandarder.

Hvis du ønsker å legge til disse til rotasjonen, må du sitte tett litt lenger ennå, da ingen offisiell utgivelsesdato for øyeblikket er satt. Hold det låst i beste fall her på den eneste leverandøren som vi deler mye mer detaljer så snart de er avduket, så vel som i tiden, inspiserer resten av nettstedet vårt for historier som ditt aller første titt på Jordan Brand vår 2022 samling!

Bilde gjennom Yankee Kicksunion La X Nike Cortez “Khaki Rød”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Yankee Kicksunion La X Nike Cortez “Khaki Red”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post