På nært hold med Sacai X Nike Vaporwaffle “Dark Iris” & “Sesame”

Selv om den første partiet med Sacai X Nike Vaporwaffles ennå ikke har sett dagens lys, kommer vi allerede på nært hold og personlig med våren 2021 line-up. Først lekket helt tilbake i august, disse skuddene har fått oss mye mer hypet enn noen gang!

“Dark Iris” er forhåndsvis i to Ultra Special Colourways, malt i et overveiende lilla fargeskjema med “Campfire Orange” aksenter som pryder Nike Swoosh og Heel. “Sesam”, derimot, er gjennomvåt i en ren kremfarge med toner av “blå tomrom” for den beste mengden kontrast.

Bilde ved hjelp av Shawnleekix

Bilde ved hjelp av Shawnleekix

Bilde ved hjelp av Shawnleekix
Begge parene gjør unna Chitose Abe sin normale Flyknit-konstruksjon i høyt elsket av en puffy nylonfinish, og selvfølgelig ville det ikke være en Sacai X Nike-kollaps med det japanske avtrykkets signatur dekonstruerte innslag. Fra tungene til mellomsålen har stort sett hvert eneste aspekt blitt doblet opp for en estetikk som er ganske bokstavelig talt dobbelt så fint.

Stort sett er ingenting annet kjent om Sacai X Nike Vaporwaffle Spring 2021-serien på dette tidspunktet, selv om vi forventer at den lanseres i begynnelsen av neste år sammen med “Black” og “White”. La oss få vite hvilken farge du ser frem til mest, og mens du er her, kan du like godt se nærmere på fragmentdesignet x Sacai x Nike Ldwaffle!

Bilde ved hjelp av Shawnleekix

Bilde ved hjelp av Shawnleekix

Bilde ved hjelp av Shawnleekix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post