Universal Works X Adidas Ultra Boost 19 er laget for vinterløp

Hvis du sliter med å passe inn i disse milene i vinter, så er Universal Works X Adidas Ultra Boost 19 laget akkurat for deg. Den andre delen av Adidas ‘Run City’ -samling, som også inkluderer samarbeid fra Wood Wood, Neighborhood og Monocle, her er alt du trenger å vite om Three Stripes ‘siste prosjekt.

UB19 -ene er sammen med det moderne britiske herreklærmerket, og markerte første gang de har slått seg sammen med det moderne britiske herreklærmerket, inkludert et lett solbrun par og en ren krem. Primeknit 360 utgjør den øvre for en komfortabel sokklignende passform, og dette holdes på plass med et smørete glatt semsket bur som er ekstremt støttende.

Bilde via Adidas
Selvfølgelig ville det ikke være den beste løpesko som noen gang er laget uten en full lengde boost mellomsåle under føttene. Dette er foret med en flerfarget kontinental yttersåle, noe som resulterer i den perfekte balansen mellom demping, respons og trekkraft.

Slipper sammen med massevis av klær inkludert jakker, vester, skjorter, løpende strømpebukser, shorts, hatter og skuldervesker, vil Universal Works x Adidas Ultra Boost 19 slippes 23. november, så sørg for at du holder øynene skrellet hvis du vil ha et par ! Mens du er her, bør du også se ditt beste blikk på den kommende Doe X Adidas Ultra Boost 19 ‘Micropacer’!

Bilde via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post