Selfridges går inn i metaverse med sin aller første decentraland-butikk

Metavellet er i ferd med å føle seg ekstremt luksuriøst. I dag avslørte Selfridges offisielt at de kommer inn i den elektroniske verden av “Building” en helt ny varehus i Decentraland. Bli med på mer enn 70 merker, kunstnere, samt designere i å produsere en ny opplevelse “i krysset mellom mote samt teknologi”, var denne ambisiøse jobben veldig først plaget tidligere i år, så vel som nå, er det til slutt her.

For første gang vil du kunne se den spesielle verden NFTS av Paco Rabanne, samt fondasjon vasarely rett i British Department Store’s flaggskip metaverse rom. En del av Metaverse Fashion Week som vil løpe fra 24. mars til 27. mars, absolutt noen kan besøke.

Bilde via selfridges.

Bilde via selfridges.
For å inspisere butikken, er alt du trenger å gjøre, hodet til Decentraland, så vel som du er fri til å utforske. Du kan enten fungere som gjest eller koble din Crypto-lommebok for å få tilgang til alle funksjonene, samtidig som du holder din verdensutvikling, så vel som digitale eiendeler trygt. Dette er det neste trinnet for Blockchain, så vel som vi er utenfor hyped for å se hvilke dører som dette åpnes!

Bilde via selfridges.

Bilde via selfridges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post