Nike Dunk Low “Setsubun” feirer den tradisjonelle japanske festivalen

Noe av det beste med dunk er at den kan hente inspirasjon fra absolutt hvor som helst. Fra stammer av marihuana til is, har den ikoniske silhuetten ganske mye berørt hvert tema under solen. Nå ser det ut som Beaverton Brand lanserer Nike Dunk Low “SetSubun” som hyller den tradisjonelle japanske festivalen – og vi tar en sniktitt!

Denne spesialutgaven som feirer dagen før starten av våren i den gamle kalenderen i Japan, og er et nikk til ny begynnelse. Skoen er laget av ultra premiummaterialer inkluderer skinn og semsket skinn, og skoen er malt i en jordnær brun og krempalett, mens “viotech” lilla toner gir Nike swooshes.

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

En mindre swoosh er fint brodert på sidetåen, og en demonmaske kan bli funnet på hælen med to swooshes som horn. Yttersålen har fått en semi-translucent tannkjøttfinish, og for å runde det hele av, har innleggssålens “Kintoki-kaster bønner på flyktende demoner” fra Ukiyo-E-kunstneren, Utagawa Kuniyoshi. Forrige gang kunstverk av Kuniyoshi ble brukt på en sneaker var i fjor da et stykke dukket opp på en spesialutgave -luft mer uptempo.

Det er ingen nyheter om når Nike Dunk Low “SetSubun” kommer til å falle, men ikke bli for sjokkert hvis disse viser seg å være et eksklusivt Japan. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og mens du er her, kan du like godt ta en sniktitt av Nike SB Dunk Low “Be True” 2022!

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post