DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” fra 2004 gjør comeback

som opprinnelig var ment å komme tilbake i Air Max Day 2020. til ukjente grunner. Når det er sagt, har respektable sneaker Insider @Py_rates nå informert oss om at den berømte AM90 er innstilt på å gjøre et comeback neste år, og her er alt vi vet så langt!

“Bacon”, som er laget i samarbeid med New York Citys siden-lukkede Dave’s Quality Meats-skateboardbutikk, representerer de forskjellige stadiene av kjøttet som blir kokt. Laget av en rekke materialer av høy kvalitet, inkludert smørete glatt semsket skinn og luksuriøst skinn, er det malt i en krem ​​og rød svinekjøttpalett med en smule rosa langs lateral og medial Nike Swoosh -merkevarebygging.

Nede under finner du en jordnær brun luftsåle, og avrunder det hele er gummierte elementer over eyelets og hælmerke, og avslutter den legendariske Air Max 90 -designen.

Nå for den helt viktige utgivelsesdatoen. I følge @py_rates er Dave’s Quality Meats X Nike Air Max 90 “Bacon” satt til å komme tilbake en gang i mars 2021 under Air Max Day. Gi oss beskjed hvis du legger til disse sydende joggeskoene i samlingen din, og i relaterte nyheter er Nike SB Dunk Low “Trail End” fra 2007 også satt til å gjøre comeback!

Bilde ved hjelp av Lukas Baetza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post