Adidas Originals avdekker offisielt BAPE X Community Sneaker Partnership

som overholder en rekke lekkasjer så vel som teasere, har Adidas Originals offisielt avslørt sitt BAPE X Community Sneaker -samarbeid, så vel som det er sinnsykt brann. Dette består av to joggesko, og dette bør absolutt ha et område i samlingen din!

Den aller første sneakeren utvikler seg på Adidas Originals NMD TS1. Den kalt ‘NHBAPE NMD STLT’, og har en Primeknit -øvre for en fleksibel i form så vel som malt i en slående svart så vel som grå farge. Ved å gjøre unna alle typer tradisjonelle snøresystem, omfavner disse joggeskoene en ledningslåseteknikk som du vanligvis vil oppdage på ryggsekker så vel som strøk. Et sterkt gult lynbolt -tema skyter nedover sideveis så vel som mediale sider, så vel som nedenfor, en full lengde forbedring mellomsåle er til stede for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt.

Den andre sneakeren er derimot basert på Adidas Originalsâ Pod-S3.1. Heter ‘Nhbape’, er skoen doused i en monokromatisk fargepalett. Baps signatur 1st camo har gjennomgående, med nabolagets hodeskalle samt tverrben blandet i. Co-branded skisserende funksjoner gjennom, mens Baps berømte haihode-tema pryder sidepanelene.

BAPE X Community X Adidas Originals NMD TS1 ‘NHBAPE NMD STLT’ vil gi ut på Bape Merchants samt Hoods HK 2. januar. BAPE X Community X Adidas Originals Pod-S3.1 ‘NHBAPE’ vil da avta før januar slutt. Følg med for en presis utgivelsesdato for sistnevnte.

La oss forstå hva du tror om dette treveis partnerskapet i kommentarene nedenfor! Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere strømmen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post