En nærmere titt på Yeezy 700 ‘Magnet’

Det har gått nesten to uker siden vi først fikk et glimt av Yeezy 700 ‘magnet’, og i løpet av de siste fjorten dagene har en økende mengde sneakerheads lagt disse til til deres “må politiske” lister. Nå ser vi nærmest titt ennå, takket være nye bilder fra Sneaker Insider Yeezy Mafia!

Det første du vil legge merke til om ‘magnet’ er hvor mye mørkere de blir sammenlignet med de tidligere lekkede gjengivelsene. Som en mismos mellom 700 ‘Wave Runner’, 700 ‘Mauve’, og 700 v2 ‘tephra’, er den malt i en jordnær palett med brune og beige fargetoner, og laget av en premium kombinasjon av lær og semsket skinn, med med Massevis av netting kastet over øvre, slik at du kan vippe disse uansett vær.

3M reflekterende detaljering finner du i hele skoen, og nedenfra er Kanye Wests signatur Boost mellomsåle til stede i all sin tykke prakt. En yttersåle fremhevet med slående oransje aksenter, og en yttersåle av tannkjøttgummi gjør også en opptreden, og fullfører den allsidige estetikken.

Kan Yeezy 700 ‘Magnet’ være en av de beste Yzy -trenerne noensinne? bare tiden vil vise! Penciled inn for en utgivelsesdato i september, må du huske å holde øynene skrellet på den eneste leverandøren for flere oppdateringer når den utvikler seg! Dette er det, sjef!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post