Et bedre blikk på Nike Dunk Low “Free 99”

Det er risikofritt å oppgi at Dunk Low aldri noen gang vil detaljhandel for 99p, men det er hyggelig å forestille seg med den kommende Nike Dunk Low “Free 99”. Et flerfarget, misfornøyd mesterverk som aller første lekket midt i fjoråret, vi har nå sluppet unna mock-up-området, så vel som vi ser nærmest på den ekte avtalen, så vel som ærlig? Det er absolutt bonkers.

En silhuett som er like fremtredende i år som den var sist, “Free 99” er virkelig unik. Å jobbe med en ren hvit skinnbunn, blå, grønn, rød, så vel som gule toner kan oppdages i begge skoene på en noe tilfeldig måte. “Nike” merkevarebygging pryder tungen så vel som hælen, mens en jordnær “lett sjokolade” swoosh glir elegant glir over lateral så vel som mediale sidepaneler.

Bilde via lekket

Bilde via lekket
Når du skifter fokuset nedenfor, vil du oppdage en skarp mellomsåle som er linje med en solbrun gummi gummi yttersåle, i tillegg til å fullføre Dunk Low er et par tilpassede “gratis 99” innersåle som er påvirket av kostnads ​​klistremerker. Interessant nok, hvis skoen er litt så vel gal for deg, inkluderer de et par vanlige hvite snøringer i boksen – ikke at det vil gjøre mye av en forskjell uansett!

Nike Dunk Low “Free 99”, som forventes å avta sammen med en “svart” versjon, er sikker på å muntre opp din nåværende rotasjon, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mer utgivelsesinformasjon når den utvikler seg! La oss forstå hva du tror om denne kommende fargen, så vel som mens du er her, kan du også komme på nært hold med Off-White X Nike Dunk Low “Black White” så vel som “Black Grey”!

Bilde via lekket

Bilde via lekket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post