På nært hold med Off-White X Air Jordan 5 “Sail”

med Air Jordan 4-en som skal lanseres i helgen, kommer vi nå på nært hold og personlig med Virgil Ablohs Off-White X Air Jordan 5 ” Seile”! Oppfølgingen til den “svarte” som falt tidligere i år, ga den amerikanske motedesigneren oss faktisk et veldig kort utseende av denne rene kuttede fargen tilbake i februar da han kallenavnet den “plottet vrien”, og med tanke på at det da har vært noen få store justeringer.

Bilder med tillatelse fra respektabel sneakerinnsider @hanzuying, “seil” har en hvit og kremfargepalett og er laget av en serie gjennomskinnelige paneler gjennom. Sirkulære hull tar veien til ankelen og laterale og mediale sider, mens Off-Whites signatur dekonstruert estetikk kommer ved hjelp av teknisk verbiage og sitert tekst.

Bilde ved hjelp av hanzuying

Bilde ved hjelp av hanzuying

Bilde ved hjelp av hanzuying
En stor reflekterende tunge leveres komplett med en “Fire Red” Jumpman -logo, og selvfølgelig har Nike Air Midsole nå blitt malt i en stealthy svart farge sammenlignet med kremenheten som ble vist på OG -prøven.

Hva er det å ikke elske med Off-White X Nike Air Jordan 5 “Sail”? Ikke mye annet er kjent om det på dette tidspunktet, men vi kan forvente at det vil falle før slutten av året. La oss få vite hva du synes om dette Swoosh-samarbeidet, og i relaterte nyheter har mye mer utgivelse dukket opp for Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold”!

Bilde ved hjelp av hanzuying

Bilde ved hjelp av hanzuying

Bilde ved hjelp av hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post