Fire uutgitte prøver av Parra X Nike SB Dunk Low har dukket opp

Hvis du er en ivrig dunk -fan, er vi ikke i tvil om at du vil være enig i at Pieter Janssens Parra X Nike SB Dunk Low var en av de beste Utgivelser av 2021. Den nederlandske sneakerdesigner-slash-maleren er populær for den anerkjente abstrakte kunsten sett på tvers av mange av hans tilbud, inkludert en rekke klær og hans pågående prosjekt med Swoosh-etiketten. Når det er sagt, er Nike SB Dunk Silhouette Janssens lekeplass, og antyder at mange prøver er født fra hans kreative hender som vi kanskje aldri har sett før, men som endres i dag.

Lekket av Woei Tjin, grunnleggeren av Amsterdam-baserte klær og fottøy-selger Woei, gjennom Instagram, har vi fått en nærmere titt på fire uutgitte prøver av Parra X Nike SB Dunk Low.

Bilde gjennom W03I

Bilde gjennom W03I
Det kan veldig godt være at en av disse kunne ha vært den offisielle utgivelsen, uansett, de ser alle ekstremt spektakulære ut som Piet Parras høyt elskede abstrakte overlegg og Nikes swoosh-logo brodert på sidene.

Hvis du kunne velge ett par av disse fire Parra X Nike SB Dunk Low -prøver, som ville du valgt? Hvis du ikke vil gå glipp av de siste Nike Sneaker -utgivelsene, må du sørge for å sjekke tilbake med oss ​​her hos den eneste leverandøren overhodet! I lignende nyheter har offisielle bilder av Nike SB Dunk Low “Ubleached Pack Purple” landet.

Bilde gjennom W03I

Bilde gjennom W03I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post