Passer opp og oppstart med Ultra Limited Air Jordan 4 “kleskode”

som uskarper linjen mellom smart og uformell, Jordan Brand har avduket Air Jordan 4 “kleskode”. Inspirert av forhåndsgittene er dette satt til å være en av de mest begrensede joggeskoene som eksisterer, og her er hva du trenger å vite.

Malt i et ekstremt allsidig grått og oransje fargeskjema med hint av oransje gjennomgående for en kontrastpop, har alle materialene som brukes på denne AJ4 fått en full oppgradering. Korn, rullestein og patentlær draperer over øvre, mens en eksklusiv “Player Edition” hangtag også gjør opptreden.

Bilde via Jordan Brand

Bilde via Jordan Brand
Når du ankommer en tilpasset boks som er i form av en diamant, er den vanlige “fly” -teksten også blitt erstattet med ordet “familie”, mens en “kleskode” -kode også kan finnes sydd på sidepanelet for en Skreddersydd estetikk.

Som nevnt tidligere, er Air Jordan 4 “kleskode” en av de sjeldneste skoene som noen gang er laget, begrenset til bare 29 par. Når det er sagt, er det trygt å anta at dette aldri vil få en offentlig utgivelse, og hvis du vil ha et par, trenger du ganske dype lommer og mange forbindelser. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og hold den låst på den eneste leverandøren for de hotteste sneakernyhetene og utgivelsene!

Bilde via Jordan Brand

Bilde via Jordan Brand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post