Classic møter moderne med Nike Obbreak

, selv om ISPA-overreacen er knapt en måned gammel, ser det ut til at det allerede er i ferd med å lage noen bølger med den kommende Nike-overbruddet. Kombinere den tradisjonelle med det moderne, tar denne hybrid silhouetten på den berømte dagbreakskoen som vi alle vet så vel som kjærlighet.

Med buttery glatt tan suede oppers samt “sjøstjerne” aksenter langs hælen så vel som swoosh, gir overgrunnen noen alvorlige “Mars yard” vibes. Tykke tau snørebånd gir skoen en hard samt robust estetisk, mens synlig søm gjennom resulterer i en diy-esque-stil som er alt raseri i disse dager.

falsk

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne Nike Shoe uten å nevne at sinnsykt klumpete mellomsåle. Utformet fra reagert skum, bruker den data tatt fra geometrier av tidligere reagens silhuetter som reaktaspekten 87, så vel som fint melder dem til den naturlige bevegelsen av foten. Ikke bare leverer dette brukerne med en gal mengde komfort, bulk og vekt har også blitt drastisk minimert også.

Ikke mye annet er kjent om Nike Obbreak på dette øyeblikket, men ryktet har det at de vil dukke opp på slutten av dette året. Gi oss beskjed om hva du synes om Beaverton-merkeens mest nåværende High Heat Hybrid, så vel som i mens du er her, kan du også også ta ditt aller første titt på undercover X Nike ISPA overreact!

Bilde ved hjelp av Earidgvng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post