Et blikk på fot på Futura X Off-White X Nike SB Dunk Low “Orange”

Etter å ha fått et bedre blikk på “UNC” forrige uke, tar vi nå en gang på fots på Futura X Off-White X Nike SB Dunk Low “Orange”! Ferst først funnet på rullebanene til Paris Fashion Week forrige sommer under Showcase Off-Whites vår/sommer 2020, tar denne treveis kollaps på årets mange hyped silhuett.

Malt i en slående oransje fargekombinasjon med “Midnight Navy” aksenter som skinner med sidepanelene så vel som tåboks, en ren hvit nike swoosh skyter over sidene så vel som medialer for ekstra kontrast. Akkurat som Virgil Ablohs forrige Dunk Low-prosjekter, har han introdusert et distinkt baneskoinspirert snøresystem som bruker to par på en gang, med en håndtering av en mye mer klassisk metode så vel som den andre sikksaggingen over toppen av skoen for den Supreme Lockdown Fit.

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888
Siden dette er en SB -utgivelse, får du den fete tungen for ekstra demping i tillegg til en zoom luft mellomsåle under føttene. Du vil også oppdage den tradisjonelle off-white x nike dekonstruerte detaljering, med teknisk verbiage som pryder det indre panelet, samt sitert tekst trykt på snørene. For å avrunde alt av “FL” treffer hælen som et nikk til Futura Laboratories, og styrker dette treveis partnerskapet.

Selv om vi ikke er sikre på om eller når Futura x off-white x nike sb dunk lav “oransje” vil gi ut, er en ting som vi er 100% sikre på at du vil høre hva du trenger å forstå om dem veldig Først på den eneste leverandøren, så sørg for at du holder den låst ettersom mye mer informasjon utvikler seg! La oss forstå hva du tror om denne kollapsen, så vel som mens du er her, kan du også se ditt aller første blikk på Off-White X Nike Dunk Low “Black”!

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Bilde gjennom Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post