Den off-white x Serena Williams x Nike Blazer skal på nytt i morgen!

Siden det ble aller første gang avslørt tilbake i august 2018, har Off-White X Serena Williams X Nike Blazer vært på toppen av alles til-cop-lister, så vel som nå, den ekstremt ettertraktede sneakeren får en en Restock!

Denne blazeren er laget i samarbeid med den legendariske tennisikonet Serena Williams, og er påvirket av Virgil Ablohs undergravende håndtak stilen til tennis. Malt i en rekke jordiske toner i hele øvre, er en sterk svart swoosh til stede langs sidepanelene og skyter ned mot mellomsålen. Nedenfor under er en regnbue-farget skum mellomsåle til stede for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt, så vel som for å runde ting, “Air” -merket fullfører den dekonstruerte estetikken.

Sett til på nytt i morgen, vil den off-white x Serena Williams x Nike Blazer bli tilbudt via uavgjort på Nike SNKRS-appen. Forventet å være ekstremt begrenset, få innreise hvis du vil ha en mulighet for politibetjent en av de mest populære creps i 2018! La oss forstå om du vil prøve et par og sørg for å laste ned den offisielle den eneste leverandørappen gratis akkurat nå! I tilhørende nyheter faller den off-white x Air Jordan 1 i små barnestørrelser i år!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Nike Heat, må du huske å inspisere det siste her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post