Nike hyller Shibuya med to eksklusive Air Force 1s

De siste tiårene har Shibuya vært et sentralt knutepunkt for joggesko, noe som påvirker kulturen på flere måter enn en. For å feire denne innflytelsen har Nike avduket to eksklusive Air Force 1 -farger som hyller Tokyo -distriktet, og de er mildt sagt ganske!

Inspirert av det ekstremt organiserte offentlig transportsystemet, er AF1 -ene tilgjengelige i to farger med flerfarget detaljering med hver. Det svarte paret blir berørt i lilla og røde toner, mens det hvite paret mottar grønne, røde og oransje fargetoner, med hver aksent som representerer en av t -banen og togrutene på kartet.

Bilde via Atmos Tokyo

Bilde via Atmos Tokyo
En luft mellomsåle setter seg nede for komfort og demping som ikke kjenner noen grenser, og for å runde det hele av, “Sby” -merket er brodert langs hælen, komplett med Shibuya -skyline og en Nike Swoosh.

Nike Air Force 1 ‘SBY’ -samling er tilgjengelig utelukkende i Japan, og vil falle 2. november og vil være ganske begrenset, så hvis du planlegger å politisere, må du sørge for å begynne å kø tidlig! Mens en europeisk utgivelse ikke er på kortene, må du sørge for at du holder øynene skrellet på @Thesolerestocks på Twitter bare i tilfelle dette endres!

Bilde via Atmos Tokyo

Bilde via Atmos Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post