Ikke gå glipp av denne ukens JD eksklusive Adidas Nite Jogger Pack

Utviklingen av Boost tok et annet stort sprang tidligere i år med ankomsten av Adidas Nite Jogger. Det var ikke bare fans av Adidas ytelsesområde som tok varsel, denne 70-tallet ble throwback en street-wear sensation. Til slutt var det en annen måte å nyte løftet, og det kom ikke med den høye prisen i en yeezy.

Denne uken lanserer enda flere stiler for denne nykommeren. Ikke mindre enn ti farger er oppe, men det er JD eksklusiv pakning som fortjener spesiell oppmerksomhet. I motsetning til de generelle utgivelsene, er både ‘Navy’ og ‘Orange’ Colourway begrenset og forventet å selge!

Ta en nærmere titt på disse detaljerte skuddene og hold deg limt til det dedikerte Adidas-navet på JD Sports for mer Release Info!

Adidas utgav først den opprinnelige nite joggeren tilbake i 1976 som nattløper som skulle brukes etter timer. Selv om 2019-modellen bærer litt likhet, er det en nikk til den arven i form av 3M detaljering. Skinn et lys på disse og iriserende seksjonene kommer til liv over hælen og tåboksen.

En kombinasjon av suede, nylon ripstop og mesh funksjoner til adidas nite jogger jd eksklusiv. Som en dekonstruert ta på den 70-tallet løperen, har disse en myk polstret tunge og tre-stripe markeringer til sidevegget.

I et tema som ser ut til å være inspirert av dag og natt, kontraster de to fargestoffene fra øye-popping over det oransjeparet til det langt mer undervurderte i Navy. Utseendet blir enda mer slående takket være et sett med reflekterende snørebånd. Som alltid er det den chunky platen av boost som lover re-energisk komfort med hvert trinn.

Adidas Nite Jogger JD eksklusive pakken lanserer fra kl. 11.00, onsdag 10. april. Ta en titt på flere av de nyeste Adidas-fottøyene nå tilgjengelig på JD Sports her.

Ellers holder det seg låst til @theslerestocks for koblinger til begge disse så snart de går live.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post