Adidas Originals ‘nye NMD CS1 har en teknikk opp ermet

Uansett hva du sier, stopper ikke NMD -hype -toget når som helst snart. Etter omtrent fire år med å frigjøre forskjellige varianter av den berømte nomaden, er det risikofritt å oppgi at bysokken forblir i store Adidas ‘mest fremtredende stil, så når en ny farge kommer ut av det blå, følger sneakerheads nøye.

I motsetning til alle typer CS1 før den, utvikler denne fargen på signaturen ‘Core Black’, men har en spesiell teknikk opp ermet. Laget fra Stretchy Primeknit, og forbedrer en full lengde mellomsåle under føttene for ekstra komfort i tillegg til et jevnere skritt. På avstand ser dette ut som alle typer gamle bysokk, men ved i tillegg inspeksjon vil du virkelig oppdage en tidslinjegrafikk til hælen som stammer helt tilbake til før 1930 -tallet, og fremhever bare noen av merkevarens historiske øyeblikk .

Denne adidas Originals NMD CS1 vil gi ut i løpet av de kommende månedene, og vil bli tilbudt med adidas i tillegg til å velge aksjer, så husk å holde den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! I tilknyttede nyheter, ta en spesiell titt på Pharrell Williams x Adidas Fall/Winter 2019 -kolleksjonen!

Hvis du tror på å copping noen helt nye Adidas Heat, må du huske å inspisere strømmen her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post