Offisielle bilder av Nike Air Fitness Instructor 1 Utility “Light Smoke Grey” og “Dark Smoke Grey” er online

Det kan være ekstremt godt å se ut som om sneaker -spillet er overmettet i dag med de ubegrensede fargene til Nike Dunks. Imidlertid har Beaverton Sportswear enorme mye mer å tilby, inkludert tilbakekomsten av Nike Air Fitness Instructor 1 fra 1987. For sitt comeback vil silhuetten gi en Utilitarisk stiloppgradering, med tittelen Nike Air Fitness Instructor 1 Utility, Det er sikkert å snu hoder

De tradisjonelle tverrtreningsskoene vil tilby to farger: førstnevnte i “Light Smoke Grey” med innslag av “Honey Dew” så vel som “Particle Grey” så vel som sistnevnte i “Dark Smoke Grey” aksentert med “svart”, “Iron Grey”, så vel som “Off Noir”.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Den løypeklare profilen har en ballistisk nettvevd øvre støttet av spenstige materialer samt reflekterende 3m aksenter. Bemerkelsesverdige aspekter ved Air Fitness Instructor 1 er ikke bare serien med tunge lagringsverktøy, men også borrelås-stroppen som gir ekstra sikkerhet. Begge gjengivelsene er totale med et luftinfusert mellomsåle-system så vel som gummiledning.

Vil du koble Nike Air Fitness Instructor 1 Utility “Light Smoke Grey” så vel som “Dark Smoke Grey”? Forsikre deg om at du inspiserer tilbake her hos den eneste leverandøren for de siste Nike -dråpene. I tilhørende nyheter er Nike Air Fitness Instructor SC High en mesterklasse i strukturer så vel som materialer.

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post