Hvordan få Tom Sachs X Nikkecraft Mars Plenen 2.5 tidlig

Vel, det er offisielt. Overholdelse av en serie lekkasjer samt teasers, Tom Sachs X NikeCraft Mars Lawn 2.5 har nå blitt verifisert av Beaverton-merket selv. Laget i samarbeid med NYC-basert samtidskunstner, er dette hans fjerde silhuett med Swoosh, så vel som her er akkurat hvordan du kan få et par tidlig.

Som navnet antyder, er Mars Lawn 2.5 basert på den ekstremt ettertraktede Mars Lawn 2.0, men med noen få tweaks her, så vel som der. Å bevare den originale brune, så vel som rød fargeplan som vi alle forstår så vel som kjærlighet, det ser ut som at materialene har blitt fullstendig omarbeidet for en tøff i form, så vel som ferdig. Faktisk vil du til og med oppdage gummierte toepaps på forsiden som et par tradisjonelle arbeidsstøvler.

Som en del av lanseringen vil Sachs samt Nike gi sneakerheads muligheten til å ha på seg skoen. Hvis du er valgt, vil du få krav til å logge din erfaring, så vel som å skrive ned alle dine kommentarer fra begynnelsen til slutt. Parene vil da bli returnert, studert, reparert, så vel som deretter omsatt, som ligner på Ultra Boost DNA-sløyfen som adidas introduserte tidligere i år.

“Med denne spesifikke utfordringen er vi engasjerende folk til å virkelig tro på denne skoen, samt gi forskjellige perspektiver, både kulturelt så vel som miljømessig. Dette er en sjanse til å invitere et større publikum til å virkelig nyte vår foretrukne del av prosessen – oppdagelse om ting så vel som å lage ting. ”

Hvis du vil delta i Tom Sachs X NikeCraft Mars Lawn 2.5-programmet, vil du få krav til å sende inn et minutt video via Instagram. Full detaljer kan oppdages i videoen ovenfor. La oss forstå hva du tror på dette kommende samarbeidet, så vel som i tilknyttede nyheter, den bakholdet X Nike Dunk High “Lethal Pink” er til slutt en utgivelsesdato!

Bilde via Nike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post