Nike Air Max 90 OG “Infrared” kommer tilbake neste måned

tilbake i mars, vi rapporterte at Nike Air Max 90 OG “Infrared” gjorde comeback i år. Når du feirer silhuettens 30 -årsjubileum, vil dette for alltid være en av de mest kjente joggeskoene gjennom tidene, og her er alt du trenger å vite.

Bilde ved hjelp av Nike
Å bygge på en ren hvit nettbunn, smørete semsket skinn, den øverste halvdelen av Air Max 90 OG mens den nederste halvdelen er kledd i et matt svart skinn. “Infrarød” aksenter stiger ned på eyelets og hælmerke for det klassiske utseendet som vi alle kjenner og elsker, mens en mørkegrå swoosh skyter over de laterale og mediale sidepanelene.

Vi kan selvfølgelig ikke snakke om denne skoen uten å nevne den rene kuttet Nike Air mellomsåle som sitter under føttene. Så behagelig som det blir, det forblir som en av de beste dempingsteknologiene som noen gang er laget til i dag.

Bilde ved hjelp av Nike
Nike Air Max 90 OG “Infrared” vil slippe i full familiestørrelser, kommer tilbake 9. november. Som om det ikke var spennende nok, har ryktene om at de vil slippe sammen med en “omvendt infrarød” versjon også, selv om dette ennå ikke er offisielt bekreftet. La oss få vite hva du synes om dette, og i relaterte nyheter gjør DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” fra 2004 et comeback!

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post