Stussy X Cactus Plant Flea Market slår seg sammen når en gang en gang for en Summertime-klær kapsel

Stussy X Cactus Plant Flea Market er tilbake når det igjen med ett partnerskap til sommerklar varer! Etter å ha kollidert to ganger i det siste, er disse to merkene ingen komplette fremmed for å sammenkoble, så vel som dette livlige partnerskapet gjør det mer enn bevis!

I likhet med deres forrige 4. juli så vel som La Brea Store-renoveringskollabs, har merkene satt fokuset på et logosentrisk valg av produkter som alle er dekorert med en plan for fargerike så vel som attraktive fargetoner. De fremtredende brikkene i samlingen dukker opp i metoden for å kontrastere Stussy enorme ol ‘Jean -arbeidsjakker samt et par denimbukser. Begge brikkene har fått logobehandlingen med Stussys signaturstil samt “kaktus” pusset på tvers av begge produktene deretter. For å avslutte har jakken fått en lett miljøvennlig fargetone mens en oransje fargetone pryder denimbuksen.

Bilde via Stussy
Resten av samlingen har sprut av CPFMs signaturhjertelogo-stil i tillegg til dobbeltmerket signaturer på tvers av en valgt gruppe stykker.

Den fulle samlingen kommer til å avta 25. juni på det Stussy nettstedet så vel som på valgte Dover Street Market -lokasjoner. I andre nyheter oppdaget Travis Scott i uutgitt Summertime 2022 Cactus Jack X Dior Collab.

Bilde via Stussy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post