Air Jordan 11 Adapt “UNC” tar en tradisjonell inn i fremtiden

med gjenutgivelsen av det ikoniske “Cool Grey” rett rundt hjørnet, det ser ut som Jordan Brand har enda en AJ11 opp ermet som som Vi får vårt aller første blikk på Air Jordan 11 tilpasse “UNC”. Den andre fargen for å nåde den selvslitte silhuetten, hvis du vil gå tilbake til fremtiden, er dette den aller beste metoden for å gjøre det!

Denne Air Jordan 11, som ankom den legendariske “University Blue” -fargen eller “UNC”, hyller Michael Jordans alma mater, University of North Carolina. Tinker Hatfield Traditional har en tøff ripstop -øvre malt i etablissementets signaturhvit så vel som blå institusjonsfarger, og har en tøff ripstop -øvre mens mudguards er kledd ut i smidig semsket skinn.

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Følgende i fotsporene til andre Nike-selvspissende mesterverk som ADAPT Huarache samt ADAPT BB 2.0, har “UNC” en motor som er utviklet til den iskalde Blue Air Midsole. To knapper lar deg bytte sko med letthet, men den fungerer også med smarttelefonen din og smartwatch også. Hvis du ikke er tilhenger av kabler, inkluderer de en trådløs base der du bare setter skoene dine på toppen, så vel som de blir saftet opp øyeblikkelig.

En utgivelsesdato er ennå ikke offisielt bekreftet av Jumpman, men vi mener at Nike Air Jordan 11 tilpasning “University Blue” vil introdusere enten i desember eller januar. La oss forstå om du vil gå for disse, så vel som i Associated News, Air Jordan 3 -årgangen “Fire Red” kommer til å komme tilbake i 2022!

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post