Yeezy 700 V3 “Alvah” faller neste måned

Etter utgivelsen av “Azael”, hadde Sneakerheads over hele et spørsmål i tankene: “Når vil en” Triple Black “Colourway Drop?” Vel, etter massevis av lekkasjer, har vi endelig en offisiell utgivelsesdato – og det er så mye snart vi forventet! Koblet Yeezy 700 V3 “Alvah”, dette er en av defestede adidas-joggeskoene i eksistens, og her er det du trenger å vite!

På samme måte som “Vanta”, blir “Alvah” drept ut til kjernen. Med en pustende mesh base, er et RPU-dynamisk bur overlaid på toppen for ekstra struktur og støtte, mens neopren tillater en komfortabel soklignende passform.

Bilde gjennom yeezy mafia
Ifølge Sneaker Insider Yeezy Mafia, vil denne 700 V3 også inneholde glød-i-de mørke elementene, akkurat som den nevnte “Azael”. Vi er ikke helt sikker på hvordan dette vil fungere, men vi er begeistret for å finne ut.

Flytte nedenfor, vil du bli møtt med en slank, jevn og strømlinjeformet mellomsåle. I motsetning til tidligere gjengivelser av Ye’s elskede chunky sko, øker teknikken ingen steder å bli sett her. I stedet tilbyr det levende gule Eva-skum komfort og pute som er utenfor diagrammer.

Bilde gjennom yeezy mafia
Nå for den all-viktige utgivelsesdatoen! Hvis du vil ha Adidas Yeezy 700 V3 “Alvah” i livet ditt, så er 15. februar datoen for å huske! Sett til å være ganske begrenset, sørg for at du er en halv størrelse eller en full størrelse opp for best mulig passform, da disse kan være ganske stramme!

Gi oss beskjed om hva du synes om denne fargen, og vær sikker på å ta ditt første titt på Yeezy Øk 380 “jordisk” og “Pepper”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post