Et blikk på fot på Yeezy 450 “Dark Slate”

Helt siden 450 ble først drillet tilbake i 2018 har vi lengtet etter en “trippel svart” farge, og det er endelig her med Yeezy 450 Dark Skifer! Kanye Wests mest eksperimentelle silhuett, som ble lansert forrige måned, er et helt omvendt inntak av “Cloud White” som ble lansert forrige måned, og er i ferd med å få en alvorlig stealthy makeover – og vi ser nå et fot på fot!

Slick Shots med tillatelse fra @yankeekicks, “Dark Slate” har mottatt mange kallenavn i det siste. Enten du kaller det “Burnt Dumpling” eller “Dark Shark”, er det ingen som benekter at denne Yeezy er ulikt noe annet der ute. Med en tøyelig Primeknit -konstruksjon som er så behagelig som den blir, vever tykke tau snøringer inn og ut av øvre for en sømløs estetikk. En mansjett ankel byr på den ultimate lockdown -passformen mens en avsmalnet toebox opprettholder en strømlinjeformet design.

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne skoen uten å nevne mellomsålen under føttene. Et designelement som gjorde overskrifter da det først ble drillet for tre år siden, en rekke pigger strekker seg oppover mot toppen av skoen. Dette er laget av plysj Eva for komfort og demping som ikke kjenner noen grenser. Selv om dette ikke er Adidas Boost, er det definitivt veldig lydhør og klar for hverdagslitasje.

En utgivelsesdato har ennå ikke blitt offisielt bekreftet for Adidas Yeezy 450 “Dark Slate”, men vi vet med et faktum at den vil lanseres en gang i juni. La oss få vite hva du synes om denne fargen, og i relaterte nyheter kommer 3 Ultra Hyped Yeezy Boost 350 V2 Restocks på Yeezy Day 2021!

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Yankeekicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post