Her er hvordan Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” virkelig vil se ut

da Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” ble avslørt i september, vi må innrømme at vi var utenfor hyped. Hendene ned den sprøeste Kanye West -sneakeren ennå, den integrerte lilla, gul, så vel som svarte toner, noe som resulterte i en sneaker som var ulikt noe vi hadde sett før. Nå ser det ut som om dere har strippet ut hva som helst tilbake til det punktet hvor det ser ut som den “statiske”, så vel som vi er litt skuffet.

Tidligere kalt “bakluken”, har den splitter nye “Yeshaya” ingen av karakterene til den originale designen. Borte er den vanvittige fargen som blokkerer til fordel for en noe grå “statisk” med en “sitron” mellomsåle. Selv om det definitivt ikke er noe galt med den rene designen, ventet vi ærlig noe litt galere.

Bilde via Yeezy Mafia
Primeknit utgjør flertallet av den øvre mens en glidende passform skyter over sidelens sidepanel. Nede under er en behagelig boost mellomsåle til stede, så vel som dette er foret med tannkjøttgummi for slitesterkt trekkraft med hvert trinn.

Sett for å avta en gang våren 2020, er den udefinerte “Yeshaya” en nødvendig for sommeren, så hvis du elsker det splitter nye utseendet, må du sørge for at du holder det låst på den eneste leverandøren så vel som vi lar deg forstå Så snart mer utgivelsesinformasjon ruller ut! Hva tror du om makeover? Er du litt skuffet? La oss forstå hva du tenker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post