Slik får du en seier på Pharrell X Adidas Afro NMD HU Pack

foran kveldens introduksjon av Pharrell X Adidas Afro NMD Hu Pack, her er hva du trenger å forstå hvis du er bestemt på den seieren.

Etter utsalgssuksessen til tidligere samlinger, avdekker Pharrell Williams når han nok en gang avdekker et fengslende utvalg av farger. I motsetning til noen form for andre Hu NMD-er, viser denne siste pakken imidlertid et afro-inspirert trykk. Andre unike stil -signaler skiller disse ut i en egen liga. Jada, det er en tvilsom stil, men disse forventes fortsatt å selge.

Tykke strukturert Primeknit dekker den øvre av tre unike fargestoffer: aqua multi, svart multi samt rosa multi. Fargerik piping samt blokkering av trykket over forfoten er en mangfold av mangfold. Som en ‘trail’ hu nmd, har en tykk yttersåle totalt med dyp slitebane så vel som alltid, gir Boost den vektløs demping.

Flere forhandlere gikk på nettet med tombolaer tidligere denne uken, men de fleste av de europeiske aksjene introduserer på nettet. Det inkluderer asfaltgull, 43einhalb, den store viljen samt AFEW.

Hvis du oppdager deg selv som kjemper mot frosne kassesider klokka 23, er det alltid en mulighet til for politibetjent via en håndfull britiske aksjer lørdag morgen. Pharrell X Adidas Hu NMD Afro Pack går online kl.

For lenker til alle typer så vel som alle aksjer, hold den låst til @thesolesupplier, så vel som å slå på disse varslene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post