Denne veggkunsten av Kick -plakater er den beste gaven til alle typer sneakerhead

Enten du prøver å finne den beste gaven eller ønsker å vise frem din egen entusiasme for fottøy, er Kickposters.com hus for noen få av de Finest sneaker -kunstverk.

Det ble nylig omtalt i vår ytterste julegaveguide sammen med noen av de aller beste pressene for sneakerheads.

Den vakkert dyptgående veggkunsten viser lekent noen av de mest ønskede fottøyene. Det er knapt uvanlig at sparkplakater jobbet sammen med Adidas for å gi et postkortstørrelse med hver sneakerordre.

Bestselgere inkluderer Yeezy-kunstverket, men sorten inkluderer hva som helst fra Jordans til Air Maxs så vel som for hype-beistet, det er til og med en ultimate tilbehørssamling.

Denne sneakerporno har 250 gsm silke A4 -papir med en fire fargeprosess for mest premium finish. Legg til et glass- eller treramme i tillegg til at du har et uttalelsesstykke som ser bra ut i alle typer rom.

Hvis du er tilhenger av disse illustrasjonene, ikke gå glipp av dette spesielle tilbudet som bare er online for en begrenset tid. Bruk koden ‘Sole20’ for 20% avslag på hele Kickposters.com -serien!

For å holde så mye som dato med gjeldende utskrifter så vel som jobber fra Kickposters, må du overholde dem på Instagram @Kickposters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post