Den nye Nike Air Max 90 3M “Anthracite” er allerede i salg

kan du tro at den splitter nye Nike Air Max 90 3M “Anthracite” allerede er i salg?! Denne AM90 er laget i samarbeid med det anerkjente reflekterende materialmerket, og er en del av en stor kapsel, men er uten tvil den beste av gjengen. Hvis du ikke sa forrige måned, så er du heldig, da du kan beskytte et par best nå for bare £ 93 med Code Shine2020 på Nike UK!

£ 125,00 £ 93,00 i frakt

Kjøp nå

Når han holder seg tro mot sine røtter, har “antracitten” mye mer eller mindre samme design som OG Air Max 90, men med en fullstendig omarbeidet materialkonstruksjon som er vanskelig å ignorere. Med en full nylon-øvre som er fint sydd med et bølget mønster, inneholder metalliske sølv og lyse gule aksenter også, noe som gir opp en Hazard Signpired-sko som er laget for å snu hoder.

Skinn og semsket skinn tar vei gjennom for en ultra premium berøring, og ned under en Nike Air mellomsåle er til stede for komfort og demping som har eksistert i godt over tre tiår. For å runde det hele, er en co-merkede detaljerende tunge tungen i et blankt materiale, og avslutter designet.

£ 125,00 £ 93,00 i frakt

Kjøp nå

Bruk koden Shine2020 hvis du vil ha Nike Air Max 90 3M “Anthracite” for bare £ 93! Gi oss beskjed hvis du klarte å få størrelsen din, og mens du er her, kan du like godt sjekke ut de største Nike Air -gode kjøpene fra hele Storbritannias viktigste forhandlere!

£ 125,00 £ 93,00 i frakt

Kjøp nå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post