Først se på sivilen X Nike Air Force 1

I 2020 sjokkerte Berlins ekstremt egen sivile SNEAKER WORLD med utgivelsen av sivilen X Nike SB Dunk Low. Mens det så ganske enkelt fra begynnelsen, etter ytterligere inspeksjon (og med litt varme) oppdaget vi raskt at det var metode mer enn å tilfredsstille øyet. To år senere, så vel som det ser ut som den elskede skatebutikken, vil bringe tilbake som nøyaktig samme estetikk med sivilen X Nike Air Force 1 – så vel som vi tar vår ekstremt aller første utseende ennå!

Mens disse lekkasjer ikke er de klareste, kan du se at denne Air Force 1 vanligvis har en svart øvre med kontrast hvitt søm gjennom, akkurat som den tidligere nevnte dunk. Å holde det sagt, så snart AF1 er tilgjengelig i å komme i kontakt med med hvilken som helst type varme, enten med fysisk berøring eller lys, begynner den tidligere all-svarte øvre å modifisere seg til en nyanser av blå, grønn, oransje, rød, rødt, så vel som gul, viser alle fargene på temperaturspektret.

Bilde via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Avrunding av designen, en Nike Swoosh skyter over sidene, så vel som medial sidepaneler, mens sivilens signatur smiley-logo er sydd på tungen, ferdigstillelse av det spesielle samarbeidet.

Vi er ikke sikre på om sivilen X Nike Air Force 1 Low “Thermography” er bare en tidlig prøve eller til og med en skikk, men med 2022 er basketball silhouettes 40-årsdag, og slipper denne sneakeren, vil være en no-brainer. La oss forstå at hvis du foretrekker dette eller dunk, så vel som i tilknyttede nyheter, har den off-white x Nike Air Force 1 “Green” blitt avduket!

Bilde via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Bilde via Teddyssole
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post