JJJJOUND X VANS SK8-MID-samlingen er plaget gjennom Instagram

Montreal-basert designstudio JJJJound First sammen med varebiler over fire år siden, da etikettene droppet en pared-back-iterasjon av den klassiske gamle skolen. For da har studioet blitt en høyt respektert kraft i fottøyindustrien, og gir hyped samarbeid med både nybalanse og Reebok.

Nå satt til å bli med i varebiler igjen, Justin Saunders ‘merkevare jobber på den mindre sett SK8-midten denne gangen. Takket være et enkelt Teaser-skudd som er lagt ut gjennom Jjjunder Instagram-kontoen, kan vi nå se at silhouetten er satt til å lansere i tre forskjellige farger.

Alle tre utseendet som er laget for å være laget av smidig ruskind for en premium-ser gjennom, med fargeskjemaene som strekker seg fra en svart-out-variant, til Khaki Green og deretter til et brunt alternativ. Alle tre tar på etikettens signatur Lavt nøkkelutseende, mens du beholder den klassiske Californian-stilen til varebiler. Hvite midsoler rundt utseendet, mens du ved første øyekast er den eneste brandingen vi kan se, er standard varebiler logoer på tunger.

Fra og med det er det ingen enda flere detaljer om utgivelsen av Jjjunder X Vans SK8-midtpakken, men sørg for å holde den låst i beste her på den eneste leverandøren som vi oppdaterer deg så snart vi vet mer! I mellomtiden, mens du er her, hvorfor ikke sjekke ut vår Air Jordan 3 Størrelsesguide?

Bilde gjennom jjjunder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post