A League of Legends X Nike Collection er på vei!

Tidligere ertet tidligere i år, har League of Legends X Nike Collection nå blitt avslørt av det Oregon-baserte merket i hele så vel som det ser ganske varmt ut! Hvis du ikke har hørt om den massive spillfranchisen nå, er League of Legends omtrent så enorm som den blir i videospillet (eller esports) verden.

Nike har tatt en beslutning om å hedre det kommende verdensmesterskapet som blir holdt i Kina senere på denne måneden ved å introdusere en fullskala samarbeidskapsel som har både fottøy og klesstiler!

Bilde ved hjelp av Nike
Jordan Brand gir til og med en hånd til samlingen i typen Jordan 1 High Zoom pyntet i en fin metallisk colorway, som sannsynligvis vil være den mest ønskelige designen fra utvalget. Sammen med disse er Blazer Mid, AM90, AF1, AM270 React samt Joyride Double Run 2 alle forutsatt at LOL-behandlingen samt viser frem spesiell spillinspirert grafikk.

Klærvalget inkluderer fire trøyer som er utstyrt i fargene på noen få av de mest produktive esports -lagene, slik at tilskuere på House kan støtte deres team av opsjonen stolt. Enten du er en spiller eller ikke, vi har ingen tvil om sannheten, det er noen perler blant denne pakken!

Bilde ved hjelp av Nike
Hvis du søker å få tak i en hvilken som helst form for produktene fra League of Legends X Nike Collection, må du sitte tett litt lenger, men det er ikke kunngjort noen offisiell utgivelsesinformasjon. Hold deg innelåst i den eneste leverandøren for alle nåværende nyheter, så vel som oppdateringer, så vel som mens du er her, inspiser hva Kanye West hadde å oppgi om Jordans nylig!

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post