Jordan -merket Summer 2021 Retro Collection blir avduket

Solen skinner, fuglene synger, og blomstene vokser. Ja, sommeren er offisielt her, og hvilken bedre måte er det å feire enn med Jordan -merket Summer 2021 Retro Collection?! Fra fremtidige klassikere til retro vekkelser, dette er et utvalg som du seriøst ikke vil gå glipp av!

Å sparke det hele av er en kvartett av Air Jordan 1s. Air Jordan 1 “Hyper Royal” er den ytterste sommerskoen med en blå distresset semsket skinn, mens Air Jordan 1 “Shadow 2.0” fungerer som den åndelige etterfølgeren til 2013 -klassikeren. Vi får også endelig Air Jordan 1 “Court Purple”, som er en litt modifisert versjon av 1985 OG “Metallic Purple”, og selvfølgelig den dristige Air Jordan 1 “Light Fusion Red” som mange av deg allerede har kallenavnet Mickey D 1s.

1
2
3
4

Air Jordan 3 “Rust Pink”, som går av AJ1 og inn på andre silhuetter Sement”. Air Jordan 6 “Electric Green” vender ting tilbake til svart med klar inspirasjon fra den populære Oregon Ducks PE, og avrunde denne gruppen er den virkelig berømte Air Jordan 7 “Flint” som kommer tilbake for første gang med tanke på at den første debuten i 2006.

Når vi når slutten av samlingen, begynner vi å se noen av de mye mer undervurderte modellene inkludert Air Jordan 11 Low “Citrus”, Air Jordan 11 Low “Legend Blue” og Air Jordan 12 Low “Easter”. Disse er alle optimale for den sydende sommersesongen fremover. For å avslutte pakken, sjokkerer Jordan Brand oss ​​alle med en alternativ versjon av “Flint”, passende kalt Air Jordan 13 “Red Flint”. Først lekket på slutten av fjoråret, trodde vi ikke at disse faktisk ville se dagens lys, men her er vi!

1
2
3
4

Sett for å falle gjennom våren og sommeren, vil Nike Jordan -merket sommer 2021 retro -kolleksjonen begynne sin utrulling med Air Jordan 12 Low “påske” 4. april. De andre elleve stilene vil deretter gi ut i løpet av de neste månedene på tvers av SNKR og andre forhandlere. La oss få vite hvilket par du føler mest, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Travis Scott X Fragment Design x Air Jordan 1!

1
2
3
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post