En sliten Ape Yacht Club NFT-eier kunngjør lansering av “Bored & Hungry” -restauranten

om du allerede er i NFT-plassen, vi tviler ikke på at du i det minste har kommet over bilder av disse ville- Ser aper på fôr på sosiale medier. Hva er det nøyaktig? Tired Ape Yacht Club (Bayc) er et sett med digitale samleobjekter som sirkulerer på Ethereum blockchain. Og selv om det fortsatt er mange som fremdeles lærer hva ikke-følte symboler er, introduserer Bayc NFT-eier Andy Nguyen allerede sin restaurant med ape-tema.

Andy Nguyen er en NFT -entusiast, matelsker og eier av flere spisesteder i Los Angeles, USA. Men restauranter er ikke det eneste han eier; Han har også IP -eierskap og rettigheter til trøtt APE #6184 som han nylig kjøpte og to mutante aper NFT -er.

I et Instagram-innlegg vil Nguyens Bayc pop-up fast-food-ledd med tittelen “Bored & Hungry” åpne sine dører i det virkelige liv 9. april på Long Beach, California, med ansatte uniformer og matemballasje dekorert med trøtt ape yacht club grafikk. I tillegg blir Bayc -eiere også invitert til åpningen og vil motta et bredt spekter av trette ape -merker.

Mens vi venter på en full utsikt over Andy Nguyens “Bored & Hungry” restaurantmeny, må du huske å sjekke den eneste NFT for alle de siste NFT -nyhetene og prosjektene. Når vi snakker om det, mottok Ronnie Fieg nettopp en 1-av-1 KITH X umerkelige venner NFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post