En nærmere titt på LEGO X Adidas ZX 8000

Etter å ha fått et kort blikk tidligere denne måneden, ser vi nå nærmere på LEGO X Adidas ZX 8000. Inspirert av den danske leketøyprodusentens berømte sammenlåsende plastmurstein , dette må være en av de mest kreative utgivelsene fra A-ZX-serien!

Arbeidet med en off-white nettbase, dette er lagt av en serie smørete glatte semsket skinnpaneler. Gule tre stripe -merkevarer pryder sidene og mediale sider av ZX 8000, mens mursteindetaljer ankommer langs de øverste eyelets, Dubrae -blonderlåsen, samt hælkoppen.

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas
Co-branding ankommer langs tungen og innleggssålene, og avrunder det hele er en Adidas ZX-infusert mellomsåle som bruker den beste kombinasjonen av komfort, demping og støtte. Alt dette er toppet med en fet rød gummi yttersåle, og avslutter designet.

Selv om detaljhandelen ikke kommer i spesialutgaveboksen som Sean Wotherspoon kom inn, er LEGO X Adidas ZX 8000 fremdeles et garantert behov for å politisere! Forsikret å lanseres 25. september, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for din beste sjanse til å politisere! La oss få vite hva du synes om denne ønskede kollapsen, og mens du er her, kan du like gjerne ta ditt beste utseende ennå på Sean Wotherspoon x Adidas ZX 8000!

Bilde ved hjelp av adidas

Bilde ved hjelp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post