Den off-white x Nike Dunk Low “Black” er en del av den kommende “The 50” Collection

Det er ingen spørsmål i noen form for sneakerheads sinn om at Virgil Abloh endret spillet med 2017 off-white x nike “The 10 “samling. Når du tar noen av Swooshs mange anerkjente silhuetter i tillegg til å omarbeide dem, ser det ut til at han er klar til å gjenta denne vinnende formelen med Off-White X Nike Dunk Low “Black”. En del av “The 50” -kolleksjonen, ryktet, sier at den amerikanske motedesigneren vil ta den elskede basketballskoen i tillegg til å gi ut femti forskjellige farger av den, så vel som dette er tall “50 av 50”.

Bilde gjennom Yeezymic
Avduket av sneaker innsider @yeezymic, er den “svarte” like stealthy som den blir. Laget av glatt kornskinn overalt, skytes en skimrende sølv Nike Swoosh over sideveggene, mens den mediale siden også er pyntet med Off-Whites signatur tekniske ordbruk. Dekonstruerte aspekter gjør metoden sin i hele skoen, inkludert dobbel blonderkonfigurasjon samt tagger, så vel som du også vil oppdage et ekstra stykke kode som er trykt rundt hælen.

Selvfølgelig kan du ikke snakke om denne dunk lavt uten å diskutere den lilla nummerplaten som er koblet til mellomsålen. Med “50 av 50” skrevet i All-Caps, er dette satt til å være den femtiende skoen til “The 50”. Fra tidligere lekket har vi sett farger i alle forskjellige former, så det er ingen tvil om at dette partnerskapet kommer til å endre landskapet fullstendig når det igjen.

Bilde gjennom Yeezymic
Mens en utgivelsesdato ennå ikke er bekreftet, antyder koden rundt hælen at den off-white x nike dunk lavt “svart” vil falle en gang i høst. La oss forstå om du vil legge disse til din personlige samling, så vel som i Associated News, Virgil Abloh bare nylig bekreftet Off-White X Nike Air Force 1 “University Gold”!

Bilde gjennom Yeezymic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post