Clot X Nike Flux Dunk er påvirket av Yin så vel som Yang

Edison Chen så vel som Kevin Poon, oppdager alltid metoder for å bryte ny grunn med sneakermaterialer. Med luften maks 1 ble hele toebox utført i en krystallfjerningsplast, samt ekstra materielle fremskritt ble introdusert i ønsket Sacai -samarbeid. For 2022 vil maktduoen gjenforenes med Beaverton -merket, denne gangen for den etterlengtede Clot X Nike Flux Dunk – så vel som her er hva du krever å vite.

Int’l frakt

Se mer

Ved å ta motivasjon fra standardtilnærmingen til Yin så vel som Yang, takler Clots håndtak den legendariske dunk den normale fullskinnbygningen til fordel for et skinnende linseformet materiale som endrer det er utseendet avhengig av nøyaktig hvordan du ser på dem. Den tradisjonelle panelingen er malt i en metallisk sølvfarge, og har blitt endret for en jevn stil i ett stykke som er delt ved kontrast hvit søm.

En Nike Swoosh skyter over lateral så vel som mediale sidepaneler, mens co-branded skisning dukker opp på tungen. For å avrunde designen, er mellomsålen dyppet i en ultra ren helt hvit farge som er best for de varmere månedene fremover.

Sett til å lande 18. mars i Juice Stores over hele verden, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren i situasjonen Clot X Nike Flux Dunk får en bredere utgivelse. La oss forstå hva du tror om denne kollapsen, så vel som i Associated News, Nike SB Dunk High “New York Mets” feirer det legendariske baseball -laget!

Bilde ved hjelp av blodpropp
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post