Nike Dunk Scrap “Archeo Brown” er herlig dekonstruert

Det vi liker med Dunk Silhouette er at det aldri er redd for å prøve nye ting. Fra de som er påvirket av hallusinogene medisiner til andre som hyller japanske hagearbeidstradisjoner, tar vi nå vårt aller første blikk på Nike Dunk -skrotet “Archeo Brown” – så vel som det er ulikt noe vi har sett før.

Lekket av Sneaker Insider JF Grails, er “Archeo Brown” like unik som den blir. Å ta den tradisjonelle basketballsilhuetten i tillegg til å omarbeide den til kjernen, den fungerer på toppen av en passform sammen base mens tumlet skinnpaneler gjør metoden sin gjennom hele premium utseende så vel som å føle. En “bicoastal” nike swoosh skyter over sidene så vel som mediale sidepaneler for et snev av mørkegrønt, mens resten av skoen består av tilfeldig blå søm så vel som lilla så vel som gule aksenter. Du vil til og med oppdage et område med rosa rundt ryggen for et blikk som garantert vil vri hoder.

Bilde via jfgrails
Int’l frakt

Se mer

Sockliner er dyppet i en øko-vennlig tone, så vel som nedenfor, vil du oppdage en skarp hvit mellomsåle som kommer totalt med en yttersåle i tannkjøttet, og avslutter den herlig dekonstruerte designen.

Ikke for besvimelse av hjertet, Nike Dunk Low Scrap “Archeo Brown” er et virkelig unikt par. Forventet å lande i løpet av de kommende månedene, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! La oss forstå hva du tror om dette designet, så vel som i Associated News, Nike Dunk Low “Sør -Korea” påvirkes av landets flagg!

Bilde via jfgrails
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post