Kom på nært hold med Nike Dunk Low SP “Champ Colors”

med den etterlengtede “University Red” som lanseres i morgen, vi kommer nå på nært hold og personlig med Nike Dunk Low SP “Champ Colors”. Den tredje og siste avdraget i “Team Tones” -samlingen, dette er satt opp til å være den mest hypede fargen på trioen.

Bilde gjennom Atmos Tokyo
Med en jevn konstruksjon i all skinn fungerer “Champ Colors” på en mørk oransje base med dype marineoverlegg over snøresystemet, fronten og hælen. En Nike -swoosh glir over sidene og mediale sidepanelene, mens perforeringer ved tåboksen låner ut et klassisk utseende som er ideelt for enhver anledning.

For å runde det hele, synker en gullskygge på tungemerket, noe som resulterer i et luxe utseende og følelse som er sikker på å snu hoder uansett hvor du går.

Bilde gjennom Atmos Tokyo
Forutsatt å falle i slutten av måneden 24. juni, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du trenger Nike Dunk Low SP “Champ Colors” i din personlige samling. Vil du ta et par? Gi oss beskjed, og mens du er her, kan du like gjerne sjekke ut denne ACG Terra-inspirerte Nike SB Dunk Low!

Bilde gjennom Atmos Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post