Foot Locker slapp løs Air Max 97 ‘Blue Fury’

Nike Air Max 97 ‘Blue Fury’ har ikke en gang fått en offisiell utgivelsesdato, men som ikke har hindret Foot Locker fra å starte denne fargen, tidlig!

Ikke sove på sjansen din til å klare denne unike stilen og en av bare en håndfull som har synlig “Air Max 97”; merkevarebygging langs mellomsålen. Gitt appellen for disse logotunge trenerne, forventes dette paret å selge seg raskt! Se nærmere nedenfor eller bla gjennom mer av de nyeste Air Max 97 -tallet her.

Det er den mørke og undervurderte Air Max 97 -tallet som disse som er raskest å selge. Når alt kommer til alt, hvem setter ikke pris på allsidigheten som følger med disse undervurderte gjengivelsene?! Men i motsetning til mange av de vinterklare stilene, er dette paret levende nok til å bli slitt året rundt. Treff av blå over den overveiende svarte øvre gir en mye nødvendig kontrast.

I likhet med flere nyere Air Max 97-er, er ‘Blue Fury’ stemplet med synlig merkevarebygging til den klarfargede luftenheten. Dette kommer på et tidspunkt da Logomania griper gatesnakkscenen. Uten tvil vil mange sneakerheads sette pris på denne unike funksjonen.

Air Max 97 ‘Blue Fury’ er utelukkende tilgjengelig på Foot Locker UK. Sørg for å ta en titt på mer nylig lanserte fottøy – og restocks – her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post