Den nye balansen XC-72 “grå” dukker opp i en standard farge

Det ser ut til at Charaf Tajer-ledede avtrykk Casablanca så vel som New Balance har endt opp med å bli utmerket i sneakersverdenen for å få frem nye fottøymodeller. Etter at de introduserte New Balance 327 så vel som 237, debuterte Power-duoen den retro-futuristiske XC-72 i år for å følge. I tillegg til akkurat som de uttalte modellene, er XC72 nå forberedt på å være kledd i GR -farger. Vi har fått en bedre titt på New Balance XC-72 “Gray”, så sjekket ut for mer!

New Balance er populær for utnyttelse av en gråtonisk kombinasjon på tvers av sine ekstremt ønskede design fra 99x-serien i tillegg til 57/40, så vel som denne gangen, det er XC-72s tur.

Bilde ved hjelp av 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Stilen har en blanding av semsket skinn så vel som å passe sammen tekstiler som pryder elementene fra hæl til tå, som begge brukes ofte over alle New Balance -trenere. Gray løfter hovedsakelig fundamentet mens kollegene liker gratis, tonale nyanser som lysegrå, krem, svart, hvit, til og med markerer mellomsålen så vel som den tråkne, toveis gummi yttersåle.

Vil New Balance XC-72 “Gray” være en del av sneakerrotasjonen i år? Hvis du ikke vil gå glipp av de nåværende New Balance -utgivelsene, må du sørge for at du holder den innelåst i ideelt her på noen måte! I lignende nyheter, klikk her med en nær tette på Salehe Bembury x New Balance 574 “Yurt”!

Bilde ved hjelp av 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Bilde ved hjelp av 43einhalb
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post