Full liste over tombolaer for Off-White X Converse Chuck Taylor All Star

ren panikk går på en eller annen måte til å forklare den tidlige introduksjonen av den off-white x Converse Chuck Taylor All Star. Denne ettertraktede stilen, originalen arrangert som en del av fjorårets “The Ten”; Samling, dukket opp plutselig gjennom Converse UK. Nyhetene var raske til å spre seg over sosiale nettverkskanaler. Som du forventer, gikk det ikke lang tid før nettstedet krasjet, så vel som mange ble overlatt til ingenting, men en frossen kasseside.

Gitt at introduksjonen tok alle av vakt, ikke føler deg så salt hvis du gikk glipp av det. I tillegg til heldigvis var det ikke din eneste mulighet for å politisere. Her er en fullstendig liste over tombolaer for Off-White X Converse Chuck Taylor All Star. Mange av disse er online frem til fredag ​​11. mai!

Fortsett å inspisere tilbake eller enda bedre; Bokmerke siden. Mye mer tombolaer blir kontinuerlig oppdatert.

Virgil Ablohs nyeste off-white x nike-utgivelse er blant de mest etterspurte. Størrelser selger allerede for over £ 450 på tvers av videreselger. Hold den låst til @thesolesupplier for mye mer nyheter samt lenker til på internett -aksjer når de går live.

på nett

Antonia

SLUTT. Lanserer

Excelsior

En blokkering

Voo Store

Slam Jam Socialism

Sivasdescalzo

Bare i butikken

Dover Street Market (London)

SLUTT. plagg (Newcastle)

Footpatrol (London)

Overkill (Berlin)

Sneakersnstuff

Slam Jam Socialism (Milan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post