Clot X Nike slår seg sammen for Zerocool “Flux Dunk” Collectible Cards

Hong Kong-baserte livsstils- og streetwear-etikett Clot er en av Nikes beste samarbeidspartnere, med duoen som har et stort antall ettertraktbare tilbud på vaktlisten. Og å følge den nylig unveiled Clot X Nike “Flux Dunk” er et sett med samleobjekter som følger med det etterlengtede samarbeidet.

I løpet av de siste årene har handelskort funnet veien tilbake til markedet, spesielt å snakke om Pokémon-kort og sport-tema-sett, så det er fornuftig for Clot-grunnlegger Edison Chen å tilby dette prosjektet, ettersom han alltid har vært tilhenger av Handelskort mens du vokser opp.

Bilde gjennom Clot
Dette begrensede utgaven av Clot X Nike Trading Cards bringer det populære handelskortselskapet Zerocool til å lede satsingen. 6-kortspakken ser et fargearrangement som ligner på Dunk High: Blue, Silver og Black. To av de seks kortene er også to sjeldne kort: den ene har et portrett av Chen, og den andre ultra-sjeldne utgaven inneholder den fremmede formen til Clot-grunnleggeren.

Vil du plukke Clot X Nike X Zerocool “Flux Dunk” samlekort når de lanseres i pop-up-butikken for sneakerutgivelsen på Juice Causeway Bay i Hong Kong? Forsikre deg om at du blir låst best her hos den eneste leverandøren for å bli kjent med alle de siste Nike -nyhetene. På et lignende emne bringer utvikleren av Akira oss Katsuhiro Otomo X Nike Dunk Low “Steam Boy”.

Bilde gjennom Clot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post