Bravest Studios X Innovative Manages Celebrate the ‘Jeen-Yuhs’ dokumentar med denne kapselen

Hvis du er en Netflix-person, så vel som du ikke har sett Jeen-Yuhs ennå, hva spiller du på? Jeen-Yuhs er den splitter nye tredelte dokumentaren regissert av Coodie Simmons samt Chike Ozah som overholder den fantastiske reisen til Kanye West. Nå for å feire denne serien, har Production Business Innovative Management X Bravest Studios gått sammen om å gi ut en feirende kapselkolleksjon.

Inkludert med dette smale området, ser vi en trio av t-skjorter, to par fit sammen shorts samt en lastebilhette, med hver lager nikker til Kanye West-dokumentaren. Mens et unikt fokus har blitt satt på den tredje så vel som den siste episoden av dokumentaren, bærer denne samlingen på samme måte tropene som refererer til både college frafall så vel som Donda -tidsperioder.

Bilde gjennom Bravest Studios
For eksempel har en av tee -skjortene en bjørn som ligner den tradisjonelle Polo Ralph Lauren -design, utstyrt med bjørnemasken fra College Dropout -albumomslaget. En lignende tee har nøyaktig samme bjørn, denne gangen kledd i den runde jakken fra Kanyes Yeezy X Space Garments -linje.

De oppholdende t-skjortene, shortsene samt cap all sport en lignende type tekst som sier “Jeen-Yuhs Act III: Awakening Residential Property of Innovative Control”. For de som ønsker politibetjent dette distinkte samarbeidet, tilbys det for øyeblikket på nettstedet Bravest Studios. I andre nyheter viser Dickies sterke nye utskrifter så vel som mønstre i SS22 “Denim Trails” -samlingen.

Bilde gjennom Bravest Studios

Bilde gjennom Bravest Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post