Det beste utseendet ditt ennå på Nike Dunk Low “Georgetown”

I denne dagen og alderen er Beaverton Sportswear Giant’s Nike Dunk Silhouette Supreme Shoedrobe Staple. Enten du allerede er lei av disse svært etterspurte sparkene, er det ingenting du kan gjøre med det, da hype-toget fremdeles kjører i full fart. Når det er sagt, har vi nå sett nærmere på den kommende Nike Dunk Low “Georgetown”, takket være det omfattende bildet som tilbys av anerkjente sneaker Insider @SheikhsCloset.

Hvis du har samlet inn spark i mange år nå, selv lenge før vilkårene “Hypebeast” eller “forhandlere” ble brukt, ville du vite at “Georgetown” er en av OG Dunk Colourways tilbake på slutten av 90 -tallet som var En del av modellens “vær tro mot din skole” -pakke. Ikke bare det, men den gjorde også opptreden på Nike Dunk SB High “Georgetown Hoyas” i 2014, og Nike Air mye mer uptempo “Georgetown” i 2018.

Bilde gjennom Sheikhscloset
Int’l frakt

Se mer

Denne berømte to-tone fargeblokkeringen består av grå- og marinetoner som fyller ut premium skinnpanelene fra hæl til tå. Nikes anerkjente Swoosh -logo stiger ned på sideveis og medial side og gjenforenes elegant på hælen der enda mer merkevarebygging også er til stede. Nike Futura staver ut lander på tunge etikettene og en skarp hvit mellomsåle under føttene som tilbyr komfort og demping hele dagen runder av designet.

Nike Dunk Low “Georgetown” burde ikke gå glipp av! Forsikre deg om at du holder den låst best her hos den eneste leverandøren hvis du ikke vil gå glipp av noen kommende Nike Dunk -utgivelser. I relaterte nyheter er Nike SB Dunk High “277” inspirert av Magnus Walkers Porsche 911 fra 1971.

Bilde gjennom Sheikhscloset
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Sheikhscloset
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post