Huset alene x adidas Forum Low kan bare være en av våre favoritt jules joggesko

med jul som kommer rett rundt hjørnet, vil du mest sannsynlig se huset alene dukke opp på TV -skjermen din ekstremt snart. utgitt tilbake i 1990, den
Macaulay Culkin-ledede komedie har gjort seg merke til mange av våre barndom som en av de mest ikoniske gledelige filmene gjennom tidene. Mens det ble startet på nytt tidligere denne måneden, kan ingenting slå den opprinnelige franchisen, det er derfor vi tror at huset alene x adidas Forum Low kan være en av våre favoritt juletema-joggesko gjennom tidene!

Inspirert av Kevin McCallisters morsomme feide med Wet Bandits, har dette forumet Low en krem ​​så vel som rød fargeplan som etterligner hovedpersonens klær i filmen. Med brennermerker i hele skoen, så vel som synlig søm over øvre, vil du også oppdage en tungkode for Chenille som er et nikk til en dørmatte som du vil oppdage på inngangsdøren din.

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Tre stripe -merkevarebygginger over sideveggene, mens ADIDAS så vel som hus alene logoer gjør sitt preg på høyre og venstre sko. For å avrunde alt, inkluderer spesialutgaven joggesko et sett med tre innleggssåler som alle harken tilbake til scener på 90 -tallet blockbuster.

Raffler er nå åpne for huset alene x adidas Forum Low, så gå inn på nå på Adidas bekreftede appen før de slipper 1. desember! En for de nostalgiske sneakerheads, du vil seriøst ikke gå glipp av denne! I Associated News hyller Simpsons X Adidas Superstar “Snowball” hyllest til en animasjonsfeline!

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post