Nike Air Max “Surplus Supply” -pakken viser tunge Travis Vibes

Nike Surplus Supply Pack er den nåværende ved å bruke fra Swoosh-merket som tar på seg det nåværende utendørs klare mønsteret som har feid fottøymarkedet med storm. Pioner for de som Travis Scott (med Cactus Tracks -prosjektet) så vel som Nikes egen ACG -linje, er mønsteret tilsynelatende ustoppelig.

Air Max 95 så vel som Air Max 90 blir begge behandlet på overskuddsforsyningen, så vel som det er risikofritt å oppgi at den sitter upåklagelig godt over de to legendariske silhuettene. Hvis du har søkt etter noe annet å legge til i samlingen din, kan dette bare være din neste politimann?

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike
Begge parene er pyntet i olivengrønne så vel som khaki-farget farger for et militaristisk utseende, mens de primære byggematerialene over overdelene ser ut til å være lerret, semsket skinn og syntetikk. Air Max 95 viser frem en praktisk plassert lagerlomme på tungeområdet, mens AM90 i stedet velger en glidelås med glidelås i glidelås over snørene, lik den som ble sett på Travis Scotts AF1.

Under føttene viser begge par hvit mellomsåle som er avrundet med flekkete outsoles, når du nok en gang trekker motivasjon fra den legendariske ACG (All Condition Gear) undermerke. Oransje detaljer fungerer på samme måte på tvers av joggeskoene som gir den beste berøringen av kontrast, så vel som når du igjen tar innflytelse fra væpnede styrker.

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike
Slik det står, er begge designene fra Nike Surplus Supply Pack ennå ikke til å få en offisiell utgivelsesdato, men du kan være trygg så snart det er avslørt at vi vil være den aller første til å gi deg beskjed! Hold det låst ideelt her hos den eneste leverandøren, samt sørg for å inspisere det kommende Stone Island X New Balance -samarbeidet!

Bilde ved hjelp av Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post