Adidas Originals så vel som LEGO avslører et langvarig partnerskap

som overholder ON fra den enormt suksessrike ZX 8000 som introduserte som en del av A-ZX-serien, Adidas Originals samt dansk leketøy Business Lego har nå offisielt offisielt avslørte et langsiktig partnerskap som er satt til å spenne over plagg så vel som fottøy sektorer!

Mange sneakerheads så vel som LEGO -fans var glade for å få tak i den tidligere nevnte ZX 8000 -utgivelsen, som tilbød nesten umiddelbart på forhandlere over hele kloden. Hvis du gikk glipp av tidligere ser det ut som om du nå er i en godbit, da de to merkene avdekker planene sine for videre teaminnsats.

Bilde via Adidas
I følge LEGOs hovedannonseringspolitimann Julia Goldin ““ Det er vårt mål å påvirke i tillegg til å etablere morgendagens utbyggere, så vel som å hjelpe barna med å være nyskapende i tillegg til å oppdage ferdighetene de krever for å trives. Fantastiske lekeopplevelser er en morsom metode å oppdage så vel som å utvikle nyskapende selvtillit, så vel som det er sport – så vel som det er derfor vi er så glade for partnerskapet hans. ”

Begge merkene er pionerer når det gjelder stil så vel som kreativitet, så akkurat her hos den eneste leverandøren er vi allerede mer enn spente på hva å finne, samt spesifikke at det vil være en hit med fans av begge etikettene over hele verden !

Bilde via Adidas
Foreløpig er det ingen offisiell utgivelsesdato for den aller første delen av LEGO X Adidas Originals Partnership, så sørg for å holde det låst rett her på den eneste leverandøren for alle de siste nyhetene så vel som oppdateringer, som vi ‘ vil være den aller første til å gi deg beskjed! I mellomtiden, inspiser ut helgens mest populære utgivelse!

Bilde via Adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post