Først se på Yeezy -økningen 380 “Pepper”

tilbake i januar, vi fikk vårt aller første blikk på Yeezy -økningen 380 “Pepper” i all sin prakt. For da har det imidlertid fått en full omarbeiding som vi ærlig talt foretrekker. Lekker bare dager etter at vi tok en titt på “Hylte Glow” så vel som “Calcite Glow”, her er hva vi forstår så langt om neste farge!

Med en sokklignende Primeknit-øvre, ligner “pepper” en slående likhet med “fremmede”, men med blå-ish-toner som er injisert gjennom. En krem ​​passer sammen del skyter over sidepanelene, mens rent tau snøringer binder det sammen.

Nedenfor under, vil du bli møtt med en Eggshell White Adidas øker mellomsåle, så vel som dette er foret med en lysegummi yttersåle, og avslutter det enkle, men slående designet.

ADIDAS YEEZY ECCE -er forventet å introdusere en mye mer begrenset 3M reflekterende versjon, og vil treffe hyller en gang i september. Hvis du vil ha disse, må du sørge for at du holder den låst på den eneste leverandøren, så vel som vi lar deg forstå så snart mye mer introduserer informasjonsdråper! I tilhørende nyheter øker Yeezy 350 V2 “Israfil” senere i sommer!

Bilde gjennom Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post