Adidas ‘Jon Wexler har blitt kåret til den nye sjefen for Yeezy

Hvis du er en sneakerhead, er sjansen stor for at du har hørt om Jon Wexler. Han er kjent som Adidas ‘visepresident for Global Entertainment and Influencer Marketing, og har vært med de tre stripene i over et tiår, som begynner som merkevaresjef tilbake i 2006. Nå, ifølge rapporter, har Wex blitt utnevnt til den nye daglig leder for Yeezy, og Her er hva vi vet så langt!

Forholdet hans til Kanye West går langt tilbake. West ble kreditert som den eneste personen som er ansvarlig for å flytte dere fra Nike til Adidas, og diskuterte ham mens han godtok 2015 Footwear News Shoe of the Year -prisen og sa: “Hvis du menn vil at noen skal jobbe med selskapet ditt, finn noen som vet om personen De snakker med, en fyr som har noen ekte bakhistorie. ”

For øyeblikket har Adidas ennå ikke bekreftet denne nyheten, så vi gir deg beskjed så snart mye mer info kommer inn! Hva tenker du om dette? Er du overrasket? Sørg for å gi oss beskjed, og mens du er her, kan du ta ditt beste utseende ennå på kommende Yeezy 700 V3 “Azael”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post